Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDSPOLITIKER OCH GURU

Ständigt bevittnas de  religiösa och politiska  fanat-
ikernas  psykiska  blockering av den  intellektuella
kapaciteten för en utvecklande generering,där hist-
orien ständigt återupprepar sig, man  blir så djävla
less, så det är inte utan att man allvarlig ibland fun-
derar på om man inte skulle ta och bli världspolitik-
er och guru,med hårda bandage.
                                             *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-25 12:43



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De skulle va trevligt få höra deras förhandstippade urskulldanden när man spänt fast dom i sträckbänken....
2015-08-25

  Onomatoprofet VIP
en politiker med turban och spikmatta skulle göra succe.
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP