Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaklig måltid

fantasin lämnar inget åt slumpen
allting beräknas in i minsta detalj

det gyllene snittet skär upp din strupe
från tårna ända upp till hjässan

släpper ut fåglarna som får flyga fritt
mellan Pythagoras sats och hjärnsubstansen

som tillagas efter konstens alla regler
men smakar bäst med ägg
vaniljsocker och smält margarin

serveras med stekt potatis




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 124 gånger
Publicerad 2015-08-25 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson