Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MH370


MH370

Nu är alla förberedelser klara. Dataprogrammet ger mig rum för minst 8 timmars flygning rakt söderut i indiska oceanen där det blir svårt att hitta vraket. När 2:e piloten lämnar kabinen efter stigningen från Kuala Lumpur låser jag dörren inifrån.
Det blir ingen trevlig flygning. Men så här måste en man agera som har blivit underskattad under lång tid.
Alla som jag väljer att följa mig in i döden gör en stor uppoffring för min person.




Fri vers av kjell.dahlbergs@tele2.se
Läst 262 gånger
Publicerad 2015-08-25 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell.dahlbergs@tele2.se
kjell.dahlbergs@tele2.se