Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLITISK AVRÄTTNINGS-SCEN I SOVJET,KINA,JAPAN,SVERIGE.......

Vad hände med  den  där  författaren  som  skrev
den chockerande och  avslöjande boken  om hela
mänskligheten och deras  civilisation ?  och  kom
fram till att allt ljuger, och  namngav  de  grövsta
lögnarna genom mänsklighetens historia.

-Ja,först försökte de på alla möjliga  sätt, ta  livet
av honom, men  det  visade  sig  att  han  var  lika
odödlig som James Bond, så  till slut tvångsintog
de  honom  till psykiatrin  där  de  skrev  en falsk
diagnos  under   överinseende  av  korrumperade
psykiatriker,    därefter   tvångsmedicinerade   de
ner patienten till ett kolli, och sedan arrangerade
de  ett  självmord, de  tvingade  pat  att  ställa  sig
på en stol, lade en snara runt hans  hals och drog
undan stolen. I journalen skrev de sedan: "Pat av-
liden   genom  självmord.  Dödsorsak : Hängning.
Vad beträffar hans bok så  konfiskerades  den  av
samtliga myndigheter i hela världen..
                                           *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-26 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP