Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens källa

havet i regnet
sköljer bort tårarna
från himmelen

de som tränger ner i marken
befruktar ditt hjärta
med förståelse

kärlekens källa
under jorden




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-27 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj! Omtumlande bilder inom mig. Tack!
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson