Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ditt bekymmer

Ååå jag har undrat vad jag gjort
Ååå jag har vakat över min kropp
Var jag varit är inte ditt bekymmer

Vem har rört min hud
Vem har jag väntat på
Vem jag är är inte ditt bekymmer

Trött och sorgsen utan tår
Åren har bitit sig fast

Vem har sökt under min hud
Vem har jag släppt in
Vem jag är är inte ditt bekymmer

Jag är sårad av mångrus
Jag är träffad av stjärnfall

Vem har sett min Gud
Vem har svalt mitt hopp
Vem jag är är inte ditt bekymmer

Min dörr är sliten och ful
Min tröskel full av spår

Vad passerar i mina ådror
Vad fyller mig med liv
Vad jag är är inte ditt bekymmer

Är det jag som står
I gatlyktans sken
Är det jag som flyr
I andras skor
Är det jag som skär
djupa ärr i din arm
Är det jag som står
Ensam kvar

Var jag är är inte ditt bekymmer




© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-27 01:28



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller