Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon knackar på min dörr

Någon knackar på min dörr
Någon tittar genom mitt fönster
Känner på min dörr
Känner min vän

Någon väntar på ett svar
Någon sitter på min trapp
Röker en cigg
Röker en sill

Har vi tillräckligt med kol
Har vi tändvätska på

Gör mig en tjänst
Innan du går

Gör mig en tjänst
Ge mig ett råd

Någon står vid min dörr
Någon lutar sig framåt
Skriver en lapp
Skriver ett svar





© georgmoller.se












Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-27 01:44



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller