Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orddans och gyllentystnad

Med många söker jag ständigt samtalsämne, monolog för att nå dialog - tvåsamhet desperat önskad

Medan andra verkar göra detta i mitt ställe- jag blir då iakttagare,
avslappnad men lite en sam

Med någon speciell skapar talen däremot sig självt,

Samtalssuturer

Tvåsamhets enhet, sammetsbunden vänskap
-orddans mellan gyllene tystnader





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-27 08:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Olika spännande teman kring ensamhet och gemenskap.
2015-08-27

    ej medlem längre
stark.
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP