Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FALLNA RELIGIONEN

I de  njutningslystnas och fallnas  religioner  rege-
rar magen och könet där privatiseringen av dessa
blivit var och  ens  privata  helgedomar.

Det 1 a :budet i de  fallnas  religion  lyder :" Moral-
en  är  den  försakelsegrund,  på  det  all  lust  och
nöd vilar, det 2 a : Guldets inflytelserika påverkan
är alla lagars  in och utgångspunkt, det 3:dje  bud-
et  säger  att   all  barndoms  romantiserad  kärlek,
förförs och bedras av sexualiteten i sin  förväxling.

Vad i  huvudet  och  i  hjärtat  försiggår  överlistas
oftast av det som mage och kön i sin  lust och nöd 
betvingar var och en som offer inför det naturligas
begär,vars best är omättlig i sin lust och nöd.

De  heligt outtömliga  könens  begär och de  omätt-
liga magarnas offeraltare  göder  varandra  genom
de utsugarromantiska religionernas  politiska  org-
ier, där fantasien är oändlig, och att offra eller låta
sig offras är den osvikliga lagen,där intet har förän-
drats.
                                              *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-27 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP