Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre städer

Du är min inre stadsdel
som om nätterna undviks
med långa omvägar

nu syns bara skuggorna från området
där de mörka husen tornar upp sig
och viskar om en avgörande
övergivenhet




Fri vers av elin1
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-27 19:41



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Starkt rakt igenom!
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Bravo! Tänkvärda metaforer.
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

elin1
elin1