Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄSAREN SOM SÅG SITT SANNA JAG I DET HAN LÄSTE

Den   excentriske   skribenten   fick   ett  synnerligen
ovanligt anbud  från en av  sina  läsare, som  frågade
honom hur mycket han  ville  ha  för  att sluta skriva
och publicera  sig, vilken  svarade: jag förstår er upp-
rördhet  i  att  ni  har  läst  något  av  mig  som  blivit
som en spegelbild  av ert  sanna  inre omedvetna jag,
vilken inte är så vacker, men  ni  får allt finna er i ert  
ödes  spegel  för  mitt sanningskall  är  omutbart och
är på uppdrag ifrån det högre  medvetandets makter,
vilka är omutbara,i mitt tankeläsarförfattarskap.
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-27 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP