Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pillrets fasettögon

pillrets fasettögon
förvandlade honom till en fluga
som vem som helst
kunde slå ihjäl

pillrets fasettögon
förvandlade honom till en fluga
som alltid drunknade
i sin egen soppa




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-28 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna var lite otäckt mörk.
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson