Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tog hans hand in upp unde tröjan

Syrran varnte fet men jätte-tung
hon behövde typ inte hålla i han
bara satt på han då gick de inte få av

Han sante de men han gilla de
kände hennes typ allting mot

Kändes lite som han va med en rikti
tjej asså

Bland hade hon ba troser å linne
brottarlinne sa hon man såg bröna i renn
fett sjukt sköna

Om han körde sitt starkaste måste hon typ lägga sig me allt på han

andas typ rakt i hans mun
skratta sådär hest värdens coolaste lättigt

Nu har hon blivi me kille
då erente lika mycke matcher
-Matcher ha ha skulle hon garva

-Jag vinner mot han med
sa hon som om hon hört va han tänker

Satt i troser som gick in mellan skinkerna
hans favoriter lättigt å linnet

-Jaa
-Vadå ja, visste du det? Att jag tar Miki?
-Va, nä, bara trodde det, han ejunte värsta biffen typ liksom
-Ha ha, nä, ni skulle nog va jämna, fast han skulle vinna e ju äldre
-Tur de

Hon skrattade gick upp mot han
tog tag rätt så starkt
han fett svag

-Ta i ra
-Aaaska, han tog sitt starkaste
Men han hade inge
hon som vanlit
på han, shit va fetfast

han försökte mer
hon garva ba

han kom åt
råka
snabbt
bara
snudda
brösten

första han känt sen Monias i tvåan
fast hon hade inga

Syrran titta konstit på han
typ ba skumt liksom typ ba
snyggare liksom fast hon nog redan var snygg
tog hans hand
in upp unde tröjan
satte renn på ena bröste
hård såndär vårta
varmt mjukt lent
stort
bröst
bröst
ett riktit
skönaste han känt
nånsin
De kändes å syntes båda synte de

Dom prata inte om det sen
å ingen brottning på fett länge

-det va värte tänkte han
ärlit sjukt värte
fast det var syrrans vare fett värt

Han va inte oskuld längre
inte helt


Hon gjorde slut me Miki

Han hoppades hoppades hoppades

Snart kanske
igen
de måste va hon som börja visste han

-Ska vi brotta? Linn säger att jag måste göra re nu
hennes lillebrorsa tar henne redan
fast han gå på hocki de e klart å e biff

-Nog ingen risk
för oss mena ja me mig

-Ha ha, rajt comment brorsan, rajt comment

helt ärlit tänkte han att han kunde ta hon snart
kört gym lite å sånt
bänk mest fast sante

Fast nu tänkte han på Linn
syrran var typ för van
redan känt typ

Linn i linne ba
Hon är riktigt på riktigt tänkte han å fick ner syrran unde på













Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-30 18:14



Bookmark and Share


  Respons VIP
Känns nästan som en ny berättelseform något mellanting mellan prosa och poesi. Dessutom dialektalt!
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP