Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack?

Man skall vara tacksam.
Du som arbetar i underläge
I skuggan av andra.
Du som alltid har uppförsbacke.
Du skall vara tacksam.

Att du blir vald
I jobb, i sällskap, samliv och samlag.
Du som inte är enligt standard.
Tacksam.

Din erfarenhet försvinner i skenet av andras skönhet.
Din kompetens i skuggan av din ambition.
Du som tror dig kunna välja, att ta plats.
Du skall vara tacksam
Om du blir vald.

Tacksam? Så fan heller.
Jag skyr inte uppförsbacken.
Mitt berg, mina mål, min glans.
Jag har kommandot.
Flytta på dig.




Fri vers av Sodastream
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-31 02:36



Bookmark and Share


  bumerang

Skön avslutning på en sann text.
2015-09-04

  Sodastream
Tack så mycket båda två :)
2015-08-31

    ej medlem längre
Bra!
2015-08-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt konklusion, du har kommandet, tar kommandot, leder och tar plats
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sodastream
Sodastream

Senast publicerade
Luftslott.
Tack?
* Se alla