Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Aspergertjej går och håller hand

medenkille

Jag som i jobbet mött henne och mätt henne vet att hon vet att jag vet att hon inte har en aning om vad det är hon gör och varför
De går med hans polare

Hon imiterar liv

Men, vem gör inte det?

Det var bara så tydligt där och då hur långt ifrån vi ofta är




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-31 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra som fan Mats!!!
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP