Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just läst slut Kristian Gidlund



Ser plötsligt

människorna kring

som mer

ensamma

Vi föds

och dör

väl så




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-31 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det tror jag också Mats!
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP