Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en helt ljuvlig dag på det där litet undanskymda fiket. Sedan vankades det klippbad.


Lördag i Kristineberg


Kådadoft
sprider sig till
solaltanen

Sockerbiten
flyr åt höger
över akvedukten

Luciaglittret på sjön
minner om
sol över isblåa snövidder

Gråvacka, gnejs och
flip-flopsandaler regerar
på vandringen mot
vattenbrynet

Så förfärligt tung
och ändå
vill sinnena flyga.



22/8 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-01 01:02



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fint kontraster som skapar dynamik.
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP