Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad spelar mig roll?

Du förvandlade mina färgade glada dagar
Till de numera bara svarta regniga
Ja du förändrade min paradis
Till den helvete som den är

Du var som äpplen till Adam o Eva
Ja du var mig porten mellan två världar
Från alla de lyckligaste dagarna någonsin
Till all dessa förgävesiga andetagena mina

Du blev mig symbol, för all gott o ont
Du var mig allt som gjorde mig till inget
Tror du inte mig säg, för en kropp utan lust
Vad spelar mig roll, om det är dag eller natt?




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 145 gånger
Publicerad 2015-09-01 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS