Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Trust in God’s grace to turn your dream into reality!" Creflo Dollar


"If God brings U 2 it, He will bring U through" Taffi Dollar

ursäkta för hur jag ser ut?

för att jag inte är behaglig utseendemässigt

för jag ser trött ut

varför?

vet inte

men jag gör mitt bästa

räcker det för dig?

eller ska jag komma tillbaka när

mitt utseende behagar mera?

så viktigt?

för dig?

social fetischvarning?

jag är här

du vill förfasas för att jag ser trött ut?

well, jag väljer

annan musik

"It’s time to reconnect with yourself by embracing the love God has for you." Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-01 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP