Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens tänkvärda 150902

Många människor i livets slutskede

säger att att det viktigaste i livet

är att ta sig tid till dem som står oss nära

för dem som vi tycker om

varför gör vi det då... så sällan?

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-01 21:23



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Ja, det ska jag göra!
2016-01-20

  soligajag_1 VIP
Mycket bra text , tänkvärd och känslosam .
Det är en värld full av rädsla , att Ge av sig själv är svårt för många , eller så är man i sin egen 'kokong' och vet inte hur man tar sig ur den .
2015-09-02

  Bibbi VIP
Viktig tanke.
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP