Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristalliserad galenskap

Elden dansar över pipan, glaset kysser läpparna.

Inandning.

Flamman bugar sig och omfamnar sin maka.
Kristalliserad galenskap fyller tankarnas bostad.

Utandning.

Konstgjord lycka väver ett nät av drömmar
Själen vittrar, sinnet går långsamt i ide.

Morgon.

Springor av ljus bländar.
Ångesten skriker under huden, river, klättrar, kväver.

Bladet blänker.

Trycket lättar, smärtan rinner bort längst armen, såret bränner.

Dag.

Motoriskt inövade leenden, monotona rörelser. Hjärtslagen ekar i huvudet.

Spes kommer.

Hon ler, smeker livet med sin röst, dansar förföriskt, omfamnar mina ord, lyssnar… bleknar, försvinner.

Spes går.

Elden dansar över pipan, glaset kysser läpparna..




Övriga genrer av charli
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-01 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charli