Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg

det är inte klokt att alla mina dikter
som har jag publicerat här från år 2009
de är borta , borta med vinden
det är inte normalt .
Min sida var klinisk rent .
är jag kom tillbaka här
Bara de senaste dikter som jag har skrivit
de är här.
Men inte mina gamla dikter.
Bäst att själv städa efter mig
och sluta skriva här
Tyvärr .....




Fri vers av Mirveta islamovic
Läst 214 gånger
Publicerad 2015-09-02 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirveta islamovic
Mirveta islamovic