Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

****

vi sträckte fram handen
natur och jag
blandade ihop färger
himmel och jorden
revben i september
mild, viskade regnet i natt




Fri vers av Mirveta islamovic
Läst 182 gånger
Publicerad 2015-09-07 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirveta islamovic
Mirveta islamovic