Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/naturalis...


(M) A M M A





















-Mamma, jag vill snutta!

- Lilla Louise, det heter amma.


- Mamma, jag vill mamma.


- Nej, Louise, du för stor.



- Har GUD bestämt det?




Övriga genrer av KYREUS of Sweden
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-03 13:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en kul liten text ur barnamun

en språklig förskjutning tycks vara på gång, så jag kollade upp i saol.se, och:

mamma mia - barnen dia ;)
mamma eller en amma ammar
- men då blir det ju ingen vers?
här i öst ger man bröst..

ibland är svenskan en riktig pärs :(


2015-09-09

  Yrre VIP
ja, så kan det va :) vuxenlogik är inte lika som barns
2015-09-04

  Ingrid Trolle
En härligt beskriven
situation och en alldeles
underbar liten flicka
2015-09-03

  Federico Romano
Morsan berättade att när hon var liten så var det en i klassen som ammade vid 7 års ålder, kom och tänka på den..
2015-09-03

  walborg
Roligt att följa tankarna ...
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden