Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv som galen

mitt liv är en kamp om regler
grammatiska, sociala, kulturella
osynliga regler att följa
duktig pojke när du klarar det

om jag följer reglerna
blir jag nästan litet knäpp
hjässan känns för trång
för min svullna hjärna

när jag avviker från reglerna
blir jag ett missfoster, freak & retarderad
blickar som ser konstigt på mig
en elefantman på cirkus

när jag låter ut mitt inverterade skratt
åt något endast jag i mitt inre kan förstå
så ses det med oblida ögon
för allt skall följa en mall för när man skrattar

men i slutändan så blir det ändå som vanligt
jag sitter fint och tittar intresserat
när de dresserade aporna uppträder
och som kulturelitister svingar mot himlen




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-03 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP