Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivved

Fången likt drivved i tidens ström,
Ser jag åren flyta förbi.

Genom livets obarmhärtiga seglats,
formad av vatten och vind,
Har de en gång skarpa kanterna,
slipats ner och rundats av.

Det salta havet bryter ner oss
Långsamt och ingen lämnas oberörd,
varken den exklusiva ebenholten,
Eller den alldagliga granen.

Timmer och fruntimmer,
allehanda trä och fura,
när vi når vår sista strand
Skall vi alla brinna.




Fri vers av Huvetåhjärtat
Läst 230 gånger
Publicerad 2015-09-03 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Huvetåhjärtat
Huvetåhjärtat