Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek inatt

inatt är jag din

trasig men bara din

laga mig med din sötma

limma samman våra själar

fuktiga kroppars press

gapande munnar

där andas vår kärlekssaga

oundvikligt att vi gör vad vi kan

ske din vilja

jag är din

bara din




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-05 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP