Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans behov är en inre resa... till djupet av sig själv

Han är livrädd

för att vara ensam själv

känslan är stark förankrad

sedan unga och många år

skräckslagen inför sin ensamhet

ger Han sig själv inte möjlighet

till att lära känna sig själv

vad Han innerst inne vill

hur Han vill leva sitt liv

eller vem Han är som människa

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-05 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP