Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han berör än...

Hur mycket Hon än 

försöker att förtränga Honom

så är Hans frånvaro

innerligt saknad

i Hennes närvaro

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-06 00:00



Bookmark and Share


  Peter Kohlm VIP
Så sant och så sorgligt
2015-09-06

  Lsk
Fin
2015-09-06

  Alysse VIP
Så smärtsamt berörande sant
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP