Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsignal

Gula torra löv
singlar iväg i vinden
en höstlig signal




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-06 08:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja. Gul signal är grönt ljus
för hösten.
2015-09-07

    Birgersdotter VIP
Just så..bra uttryckt med få ord.
2015-09-06

    ej medlem längre
Känner höstvindarna!
2015-09-06

  Anya VIP
Bra! Tycker särskilt om sista raden och rubriken. Originellt! Jaa fullt med signaler nu...vackert.
2015-09-06

  Lena K Nilsson VIP
Höststarten fint beskriven!
2015-09-06

    ej medlem längre
Fin!
2015-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om hösten!
Man hör hur det rasslar.
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP