Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

 

Natten och mörkrets pixlade värld
som vatten rinner konturlösheten

Med förlorad kompass
ramlar jag upp i taket,
störtar strax i madrassen

Försöker fixera föremål
vilka ej vill vika sig för vår 3D värld

Jag omfamnar det ofattbara
och ger mig av på nattlig färd




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-09-06 20:21



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
stanna kvar här gillar dig!
Bra text om att losing controll
2015-10-04

    ej medlem längre
Lätt att gå vilse i nattens många mysterier...
2015-09-07

    Dan Myrbeck
Vår inre kompass
kommer väl till pass,
alltid så pass
mycket bättre än en GPS!
2015-09-07

  i af apa
ett fall
uppåt
liksom...!
2015-09-07

    Jag är fan större än Sartre
Gillar stycket med "kompassen". De raderna är en lite lätt besynnerlig metafor.
2015-09-07

    ej medlem längre
mörkret ger
oss vingar,
+
2015-09-07

  Lars Hedlin
Starkt och djupt....
2015-09-07

  Nanna X
Väl fångad bild av drömmandet...
2015-09-07

    ej medlem längre
Upplösningen i sinnet. Positivt.
2015-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Får en obehaglig känsla i kroppen.
2015-09-07

  Sommarina VIP
Råttor och fladdermöss. Allt är spännande ute i mörkret.
2015-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Mörka tankar nedtecknade i oros ord och vilsenhet.
2015-09-06

  Marianne Räf
Katten, uppe om natten ...
Den här tycker jag om !
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP