Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen syns bäst med slutna ögon

Vänskap är ibland

Att med slutna ögon ta

En hand i din hand

 

Som söker ditt stöd

Då du är som mest sårbar

Utan att tveka

 

På att ditt hjärta

Är lika rent som själen

I valet av vän




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-06 22:52



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sista versen är bara så klockrent bra/kram
2015-09-22

    Dan Myrbeck
Gillar den mellersta bäst.
2015-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP