Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos tandläkaren

Tandläkaren hade svårt att få mig
att gapa tillräckligt mycket.

Men efter en stund lyckades han.

När jag betalade.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 357 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-09-14 16:45



Bookmark and Share


  walborg
Hå hå - roligt
2015-09-23

  Lars Hedlin
JA då jäklar blir det hakan i golvet! :)
2015-09-19

  Maria Sundelin VIP
Det är en fråga om teknik
2015-09-18

  Angel of love
Håller med "överlevaren" ibland blir gapet stort...
2015-09-17

    ej medlem längre
Håller med Marita här! :)
2015-09-17

  Chawa VIP
Det tvivlar jag inte alls på!
2015-09-16

  bittemi VIP
Ja sånt kan allt få en att gapa! Haha...
2015-09-16

  Connie
Härliga du, tack för den här :D
2015-09-15

  Gunnel Eriksson VIP
Sista raden klämmer till bra.
2015-09-15

    ej medlem längre
Dyrt som vanligt...
2015-09-15

  Linda CH VIP
Tar med mig denna på nästa tandläkarbesök! ;-) Du skriver alltid så träffande och fyndigt.
2015-09-15

  Petter Wingren
Kul svidande humor
2015-09-15

    ej medlem längre
Ajdå:)
2015-09-15

  Anya VIP
Joo då kan man allt gapa. hahaha
2015-09-15

  louisegirl
Haha ja inte är det billigt inte ;)
Bra ordat!
2015-09-15

  anits VIP
Ja hos tandläkaren är det inte billigt.Det är inte svårt att gapa när man ska betala det är hutlöst vad dom tar betalt. Bra skaldat bokmärker!
2015-09-14

  överlevaren VIP
Ja munnen blir som en fågelholk .....
skulle det vara utomhus skulle fåglarna bygga bo.
Texten är bra ock klurig ..... man blir tvungen att tänka två gånger som när man ska gå till tandläkaren för att se vitsen.
2015-09-14

  Blomma-Stjärna VIP
...som Thu
och som M.Eta
2015-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Usch ja...det brukar bli dyrt...
2015-09-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK!
2015-09-14

  M.Eta
Tandhälsan borde ingå i övriga sjukhälsan så även ögonen som också är jättedyrt när man ska ha glasögon!
2015-09-14

  Bibbi VIP
Jättebra!
2015-09-14

  Federico Romano
Det var du som fick han att gapa
Du pröjsade!!
2015-09-14

    ej medlem längre
Smärta och obehag som kostar. Mycket.
2015-09-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Det kan jag väl förstå! Det är svindyrt.
2015-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt "knorr" på slutet.
2015-09-14

  Ingrid Trolle
Tandläkare är inga
billiga bekantskaper. :)

2015-09-14

  Rise Little One
Han får dig alltid att gapa stort vid kassan trots bedövningen o smärtan :D
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck