Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsfrågor

Hundar som gläfser
eller ylande vargar
korppar i samspråk




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-08 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen en levande skog. Bra!
2015-09-20

    Dan Myrbeck
Hoppas det inte är olyckskorpar...

Får mig att tänka på när jag ringde 112 på Hemköp:

Dramatik.

Men jag hade läst fel.

Det var en kvarg.
2015-09-08

    Birgersdotter VIP
Skänker en levande bild..fin
2015-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Många olika läte i din fina Haiku.
2015-09-08

  Anya VIP
Här fick du mig att läsa flera gånger...visste inte om du skrev korpar i plural...felstavat. Men sedan tänkte jag till och förstod att du menade korp-par... hihihi Fin skogsbild som får mig att tänka på älgjakt...pga gläfsande hundar.
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP