Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska va glada. Att vi inte exakt direkt. Är döda

 

Det monstruöst fantastiska Köpcentret. Du ska inte tro det blir sommar. Vi ska va glada. Att vi inte exakt direkt. Är döda. Är döda och så. När man är död går det inte att shoppa på Köpcentret. Vad har du gjort din satans unge?? Har du proppat igen Pappas avgasrör med snabbtorkande cement?? Nya Porschen. Varför gör du så? För att jag älskar dej så Pappa. VA FAN!!! Alla mina svindyra Supergolfklubbor är avsågade... För att jag älskar dej så vansinnigt mycket Pappa. Och va FAN ...har du gjort med Poolen?? Hällde i lite rosa färgämne. Inget farligt. Jag är Bög Pappa.
NEJ du är inte bög pojk. Sånt är man inte i den här Familjen och Släkten och Vänkretsen. Varför har du Bögvideos gömda i källaren då älskade Pappa?? Bögvideos? Vilka Bögvideos?? Nu har jag lagt ut på HELA internet att du kollar på Bögvideos. Vad fan i helvetes jävla...... är det med dej min pojk?? Jag mår dåligt? Tror jag ska ta livet av mej. Känner mej värdelös och ensam. Jag har mitt så kallade liv på internet, och jag är så trött på att leva, och du är aldrig tillsammans med mej, du bryr dej ju inte! Det är BARA jobb, golf, uppdrag, styrelser, kyrkan och partyn. Och Bögvideos. Hela din jävla kyrka vet det nu. Nu ska jag åka och knulla med min nya kompis Danne. Mamma är smålullig som vanligt, ha ett bra liv.

 
 
 



Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-08 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP