Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångssyndrom

Jag sitter vid havet
Jag kan se solen
Även om det kommer att bli mörkt
Fåglarna flyger hem
Och jag kan känna den friska luften och vind också

Plötsligt

Jag drabbas av tillbakablick

Till mitt förflutna och aktivt liv
Medan jag är ensam nu
Inaktiva och sjuka
När jag brukade le
Hade drömmar och hårt arbete
För att uppnå dessa drömmar till verklighet
Omgiven av leenden och vänner
Medan jag saknar alla nu

Det var samma plats och tid
Men jag antar att jag är inte samma
Inte heller de skäl som fick mig att le
För att klippa det kort och låt vara den delade
Jag har tvångssyndrom
En störning inte förstås av många
Inte de älskade eller nära och kära
Det är hur jag förlorade dem alla
Det är hur jag saknar dem
Ångest, stress, tvångstankar och tvångshandlingar
Allt som är en del av tvångssyndrom

Förutom alla de lidanden och smärtor
Alla hopplöshet och ensamhet
All kritik och peka finger
Alla misslyckanden och mörker

Jag är fortfarande

Ja jag fortfarande hoppfull
Ser ljusstrålen
Önskar och arbetar för framgång
Jag ler
och ja
Jag skulle skratta
Jag skulle uppnå allt tillbaka
Som sjukdomen tog ifrån mig
Jag kommer att stå och försöka igen och igen
Jag kommer aldrig att acceptera nederlaget

tvångssyndrom du inte mig eller mitt liv
Eller min livets destination
Den ende Guden är mer starkare
Barmhärtig, omtänksam och kärleksfull
Må Gud hjälpe mig

Ameen




Fri vers av Sajid Khan
Läst 218 gånger
Publicerad 2015-09-09 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan