Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har upptäckt att bruket av motorcykelhjälmar vid promenader på platser där de som skulle kunna protestera mot bruket av dem förhåller sig stillatigande på just kyrkogårdar och de behöver därför inte bäras där.


Tråkmåns reflektion



Jag har lagt
idén om att
köpa en MC-hjälm

en smula på
hyllan. Istället är
det skor som

gäller. Snörade svarta
och med sorgband
för kyrkogårdars promenader.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-07 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP