Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrädd

det är mörkt nu och jag är trött
john blund ler mot mig i ögonvrån och väntar på att jag ska falla till marken
men jag är vaken
än

jag vill inte sova ensam
allt är läskigare då
allt blir monster
alla ljud är fotsteg
andetag
mörkret blir mörkare
det är därför jag sover med lampan tänd när jag är ensam
med alla lampor tända
det svider i mitt miljöhjärta
men rädslan är starkare än allt


kan du inte bara komma hit
kan inte någon bara komma hit
och hålla mig

för det är mörkt nu och jag är trött




Fri vers av medocdionne
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-10 23:03



Bookmark and Share


  Arvast
Träffande dikt. Bra skrivet!
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

medocdionne
medocdionne