Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull

Någon frågade
Hur ska man känna människor
Den andre svarade
Din sjukdom och dålig tid kommer att visa det
De människor som bryr sig om dig
Kommer att vara värdefull
Och de människor som gör ursäkter
Och hjälper inte eller bryr sig
Måste tas bort från vänlista


Someone asked how to know people
The other answered
Your illness and bad time will show it
The people who cares about you
Will be precious
And the people who makes excuses
And does not help or care
Needs to be removed from friends list




Fri vers av Sajid Khan
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-12 19:01



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Det är precis så, i nöden prövas vännerna och man finner då de sanna fina vänner som står vid ens sida


2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan