Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi behöver påminna oss no 1

Det finns så mycket gott 

som vi kan plocka

ur skog och av mark

och det har vi möjlighet

att få göra ... helt gratis!

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-13 17:40



Bookmark and Share


    GG
Helt sant!
Hela naturen är som en enda stor plockgodisavdelning -fast mycket bättre :)
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP