Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄSLUST










Varje ny tanke, yrvaket
gäspar lojt.

Du puffar på min kropp
försöker att väcka en tanke,
solen har gått upp.

varje ny tanke
föder en människa
är du hungrig min vän

Du drar av mig täcket
kysser min kropp,
går sedan naken för att
göra vår frukost.

Varje ny tanke...

Bosse 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-14 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten