Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTRO










Stillna din tid
min orolige vän
låt livets flöde
bli som vattnets gång.

Du ser ej mer bortom
bäckens krök i lugnet
där fisken lekte i vårnatten.

Stillna din tid
låt oron i uret vila
stanna till, likt
den gamla kvarnen,
som sover i dammfårans ro.

Bosse 2015.




Fri vers av Bossepoet från Österbotten
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-14 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten