Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Projekt som skall permanentas borde förstå hur att först friseras per salong. Jag orkar inte längre, Måns Holger, Stinas Olga eller i som olag bara.


Osvuren vers





Svisch, vart tog du vägen?
Försvunnen likt i en sägen.
Kärlek som på avvägar fore
tänk om just den blottlagd vore.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2016-10-17 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP