Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siv och Bengt-Hugo del 2

- Jag har alltid velat ha sådan där
artificiell intelligens, Siv.

- Jag skulle vara glad om du hade
lite av den vanliga sorten, Bengt-
Hugo.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 237 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-09-28 16:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man måste ju börja nånstans, men drömma kan man alltid...:-)
2015-10-02

  Eva Helene VIP
Tycker det är Siv som är klokast här!
2015-09-30

  Linda CH VIP
Vilket härligt trätopar! ;-)
2015-09-30

  Angel of love
Haha ja man ju börja med det lilla :)
2015-09-30

  louisegirl
Haha ja det var sanningen de ;)
2015-09-29

  Lars Hedlin
Hi Hi ja duu men det man inte har lider man väl kanske då inte av eller snarare kanske blir det andra som lider av just det!? kram
2015-09-29

  Gunnel Eriksson VIP
Bussigt. Hon har nog tränat länge
på dräpande repliker. Svarar han
med tystnad eller?
2015-09-29

  anits VIP
Ja det var ord och inga visor.Sanningens minut!
2015-09-28

    ej medlem längre
Haha.. Sanningens minut..
2015-09-28

  Maria Sundelin VIP
Den hårda sanningen
2015-09-28

  Ingrid Trolle
Underbart replikskifte!
Tack för att du gymnastiserar
mina skrattmuskler så bra :D)
2015-09-28

  Bibbi VIP
Du får mig att le för första gången på länge...
2015-09-28

  Anya VIP
hahaha Det däringa paret verkar lite omaka. Undra när AI tar över mänskligheten?
2015-09-28

    ej medlem längre
En text med stor knorr i!
2015-09-28

    ej medlem längre
Haha, ja det kanske är det bästa...
2015-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag skrattade gott!
2015-09-28

  överlevaren VIP
Rolig!
Vem vill vara vanlig när det finns så mycket annat ........ men balans och lagom är alltid bra det klarar man sig på långt i livet.
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck