Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siv och Bengt-Hugo del 1

- Vadå snabba kolhydrater? Jag har
väntat på min chokladkaka i två
timmar, Bengt-Hugo.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 262 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-09-25 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha! Den var ju bra! :-) Sådant är frustrerande.
2016-06-10

  Eva Helene VIP
Stackars Siv, hon hade nog aldrig hört talas om snabba kolhydrater, inte så lätt att hänga med i allt!
2015-09-30

  Angel of love
Inte snabba nog ibland :)
2015-09-30

  anits VIP
Det kan vara långt till affären i bland då gäller det att ha tålamod!
2015-09-28

    ej medlem längre
Haha, lysande..
2015-09-28

  Anya VIP
Jaa att ta sig till affären kan ta tid... Hur snabbt kolhydraterna än ter sig.
2015-09-28

  överlevaren VIP
Livet är en berg och dalbana av snabba kolhydrater.... men det kan man bjuda på!
2015-09-27

  Lars Hedlin
Jaaaaaaaaa jösses stackarn :)
2015-09-26

    ej medlem längre
Men desto bättre när de kommer...
2015-09-26

  Gunnel Eriksson VIP
Var och en har sin utgångspunkt
och man talar förbi varann.
2015-09-26

  Ingrid Trolle
Vilken oändlig tid!
Hutlöst att behöva
vänta så länge på
liten eller stor
chokladkaka :)
2015-09-26

  Maria Sundelin VIP
Det är en fråga om tålamod :)
2015-09-25

  louisegirl
I bland får man unna sig nåt gott, ju...Siv har väntat länge ;)
2015-09-25

  M.Eta
Jobbigt att tänka på kalorier och kolhydrater, älskar god mat med gott vin därtill. Men ibland måste man ju tänka sig för! Alltid roligt att skoja om det i alla fall! Bra!
2015-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Stackars hon...det var en lång väntan...:-))
2015-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Festlig text!
2015-09-25

  Rise Little One
Jag tänker precis så som Zavanna... Huvudsaken är att man är lycklig!
2015-09-25

  Bibbi VIP
Inga kolhydrater för min del:-)
2015-09-25

    ej medlem längre
Den som väntar på något gott...väntar alltid för länge!
2015-09-25

  Marianne Räf
Vem orkar räkna alla kalorier
man sätter i sig!!??
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck