Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar

Min söta gamla kärlek
Jag fortfarande önskar det bästa för dig
Jag önskar ett lyckligt liv för dig
Du älskade mig aldrig
Men fortfarande är du i mina drömmar
Jag får inte glömma dig
Inte heller ditt namn och söt röst
Jag önskar när jag hör om dig
Jag hör att du är lycklig i ditt liv

My sweet old love
I still wish the best for you
I wish a happy life to you
You never loved me
But still you are in my dreams
I may not forget you
Nor your name and sweet voice
I wish whenever i hear about you
I hear that you are happy in your life




Fri vers av Sajid Khan
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-15 20:05



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
kärleken talar genom dessa innerliga meningar.
2015-09-16

  anits VIP
Berörande och kärleksfullt skaldat!
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan