Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mor

Du är en bukett av kärlek

När du bär mig i magen

När du matar mig från din mat

När du ger mig födelse

När du är vaken hela natten för mig

När du matar mig

När du sjunger sånger i mitt öra

När du lära mig ord

När du lär mig gå

När du bor hungrig bara för mig

När du skyddar mig

När du vägleda och råd mig

Oh min mor

jag älskar dig så mycket




Bunden vers av Sajid Khan
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-15 21:33



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
orden berör ens hjärta på djupet

Tack!
2015-09-16

    Sajid Khan
tack
2015-09-15

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt till din mamma!
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan