Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakendrömmar



Diktens område saknar gränser
Alla språk är lika värda
Erotiska vägar strömmar gränslöst
Kärleksfulla stigar slingrar sig
runt åtrå och lust
Allt är tillåtet att genomföra
Makten att döma tillhör inte någon
Bara sanningen om sanningen
lever i fantasi och hopp




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-15 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP