Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur fläcken

jag har också ramlat ner
genom ett hål
och överlevt

vissa säger
att jag inte rört mig
ur fläcken

det tror inte jag på

för fläcken har försvunnit
trots att jag stått stilla
hela tiden




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-16 12:32



Bookmark and Share


  Robin V
Bra skrivet!
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson