Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siv och Bengt-Hugo del 4

- Det sägs att det är långa avstånd i
Norrland, Siv.

- Jaa Bengt-Hugo, där uppe är en
mil 30 km.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 301 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-10-07 17:40



Bookmark and Share


  Angel of love
Jo men visst är så!
2015-10-13

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-10-12

  Linda CH VIP
Ja, så kan det upplevas för en sydölänning! :)
2015-10-08

  Maria Sundelin VIP
Det är bara ett stenkast
2015-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Så kan det upplevas. Kul tänkt och skrivet.
2015-10-08

  Lars Hedlin
Jomen visst! Bara ett stenkast ju :)
2015-10-08

  anits VIP
Bra skrivet så kan det kännas för den som kommer från södra Sverige!
2015-10-08

  Eva Helene VIP
Nja, jag har varit med om att den är betydligt längre, det var vid en felkörning i norrlandsskogarna.
2015-10-08

  louisegirl
Haha jaa ;)
Bra ordat!
2015-10-08

  Gunnel Eriksson VIP
Ju längre norrut ju större siffra
får man multiplicera med.
Roligt replikskifte.
2015-10-08

  Chawa VIP
Ja, dessa avstånd och hur de uppfattas...
2015-10-08

  ULJO
För en smålänning är det långt men inte för en inbiten norrlänning. Bra framfört med humor
2015-10-07

  Ingrid Trolle
Ja, du. - Räcker det med
30 km? :)
2015-10-07

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-10-07

  Rise Little One
Man lär sig alltid något från dina texter!
2015-10-07

    ej medlem längre
Gillar dina små kortnoveller!
2015-10-07

  M.Eta
En baggis för en norrlänning, det är som en kvällspromenad!
2015-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Hm...i södra Sverige klagas det på att det är så långt till allting, medan man i Norrland lätt kan åka 20 mil för att gå på bio...så egentligen beror det nog på hur man ser på saken...men visst kan det kännas så där...kul med dessa funderingar...:-)
2015-10-07

    ej medlem längre
Anya säger det bra!
2015-10-07

  Federico Romano
Bra följetång..
2015-10-07

  Anya VIP
JAAA!!!! du har så himla rätt. Och i Skåne är det tvärtom. vi missade varenda avfart när vi var där i min ungdom. Allt kom så snabbt. hihihi
2015-10-07

  överlevaren VIP
Det verkar vara norrländskt avstånd i deras kommunikation....
2015-10-07

  Marita Ohlquist VIP
O, jag som trodde det var mer!

2015-10-07

    ej medlem längre
Ja då blir ju avståndet längre om det är så långa mil däruppe...
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck